ESET Antivirus

ESET Nederland is uw cybersecurity kennispartner op het gebied van IT-security. Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET toonaangevende cybersecurity software en diensten voor bedrijven en consumenten.

 

Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie. Met variërende oplossingen beschermt en monitort ESET 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij. Gesteund door R&D centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-security bedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend.

 

In Nederland is ESET lokaal aanwezig met een team van meer dan 50 professionals. Het kantoor in Sliedrecht beschikt over Nederlandse security specialisten en experts die snel kunnen schakelen. Samen met onze partners werken we aan veilige omgevingen voor onze klanten: van mkb tot multinational en van consument tot IT-professional.


ESET Internet Security

..

€39,99 Excl. BTW: €33,05

ESET NOD32 Antivirus

..

€29,99 Excl. BTW: €24,79

ESET Smart Premium Security

..

€59,99 Excl. BTW: €49,58

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3


Boek en bezoek

Om u de ruimte en tijd voor een bezoek aan onze winkel of bij u thuis te kunnen aanbieden, is het vanaf heden mogelijk om online een afspraak in te plannen. U kunt hierin kiezen welke dag ,tijdstip en waarvoor u een afspraak wilt maken. Klik hieronder op de button. om uw afspraak uw afspraak te boeken

MAAK HIER UW AFSPRAAK

Topmerken!