Service aan huis!

Select Computers bij u thuis bij al je computerproblemen & -vragen

 

Heb je last van een trage computer? Lukt het niet om een back-up van alle belangrijke bestanden en gegevens te maken? Of twijfel je of de computer de laatste software- en beveiligingsupdates wel heeft geïnstalleerd? Wij fixen het wel!

 

Hoe werkt Select Computers bij u thuis

 

Onze medewerkers komen graag bij je langs voor pc hulp aan huis. Ze lossen alle vragen en problemen samen met je op. Ook geven zij advies of les over de computer en alle bijbehorende computerprogramma’s. Aan het einde van de afspraak is niet alleen jouw computer weer veilig, snel en up-to-date, ook weet je hoe je bepaalde computerproblemen zelf oplost.

 

Maak een afspraak

 

Neem om een afspraak te maken telefonisch contact met ons op via 038-3379955 of vul ons online aanvraagformulier in. Eén van onze IT-er´s komt vervolgens bij je aan huis en gaat samen met je aan slag!

 

Tegenwoordig kun je voor veel verschillende computerproblemen of -vragen ook gebruikmaken van ‘Hulp op Afstand’. Hierbij logt één van onze IT-er´s op afstand in op je computer. Handig als je problemen hebt die snel verholpen moeten worden of als je een korte vraag hebt!

 

Tarieven


    Onze medewerkers van select service aan huis zijn 5 avonden per week beschikbaar.


Onze vriendelijke tarieven

Voor onze hulp aan huis rekenen wij per afspraak € 10,- Voorrijkosten en € 7,50 per kwartier.Bel 038-3379955


Of neem contact op via het afspraakformulierSelect Computers

Diezerplein 4, 8021 CV Zwolle, Netherlands

Beoordelingen

5 van de 5

wauw dit was echt een top winkel mn laptop snel en goed gerepareed binnen een paar dagen en voor een mooie redelijke prijs
Ik heb hier een paar maanden terug een nieuwe laptop aangeschaft en werd super goed geholpen. Waar je tegenwoordig ziet dat het steeds meer zakelijk word, is het bij Select Computers toch echt de persoonlijke benadering wat mij aansprak en wat ik bij andere computerzaken toch wel is mis. Als er iets met je laptop is kan je altijd bij Select Computers terecht! Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!
Ik ben ontzettend goed geholpen. Ze namen alle tijd om mij te helpen met keyboard voor de laptop.
Had een technische vraag en het team van Select Computers stonden mij vriendelijk te woord. Zeer professioneel en meedenkend. Al met al goede service!
Vandaag langs geweest met een pc met slechte psu. Fantastisch geholpen door een nieuwe pc geleverd te krijgen. Super heren, bedankt.