Computer APK


Jaarlijkse controle van uw laptop of pc


Om ervoor te zorgen dat de laptop of pc functioneel, betrouwbaar en veilig blijft, is het noodzakelijk dat uw apparaat af en toe onderhouden wordt. Daarom introduceren wij onze dienst Computer APK.
Met de Computer APK controleren wij of dat onderhoud bij u noodzakelijk is. We checken het apparaat op 15 controlepunten. Het resultaat van deze controle is een rapport waaruit de huidige staat van uw laptop of pc blijkt en de daarbij behorende vrijblijvende aanbevelingen. 

Net als bij de APK van auto’s controleert onze expert of uw computer voldoet aan een aantal check-punten. Deze punten zijn opgesteld om de betrouwbaarheid van de computer of laptop te kunnen waarborgen.
De onveiligheid op internet neemt namelijk explosief toe. Internetcriminelen worden steeds vindingrijker. U kunt bijvoorbeeld de dupe worden van fraude bij het internetbankieren of fraude met uw identiteit.
U wilt toch zeker weten dat het apparaat waar u uw bankzaken mee doet, inlogt met uw DigiD en uw privacygevoelige gegevens bevat, betrouwbaar is.

Computer APK

Een APK is vrijblijvend en geen abonnement. Door u in te schrijven ontvangt u jaarlijks een vrijblijvende uitnodiging om op afspraak een APK uit te laten voeren. U beslist dus zelf of u ook daadwerkelijk een APK afspreekt.

Kosten

Een APK kost € 24,99. Voor dit bedrag wordt uw apparaat gecontroleerd op alle onderstaande punten. Is het nodig om bijvoorbeeld onderhoud uit te voeren op uw pc of laptop? Onze medewerker neemt dan contact met u op en bespreekt de eventuele werkzaamheden en de bijkomende kosten met u. Pas na uw akkoord voeren wij het daadwerkelijke onderhoud uit. U bent dus altijd vooraf op de hoogte van de kosten.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? 
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bellen:  0521-857 222 
E-mailen: info@selectcomputers.nl

Of maak direct een afspraak in onze agenda, en kies zelf een dag met tijdstip. 

Maak hier een afspraak in onze agenda