Reparatie Service

LAPTOP LATEN MAKEN IN STEENWIJK?


Bij Select Computers repareren wij uw laptop problemen in een handomdraai. Ook desktop reparatie Apple reparatie en het oplossen van problemen met iPad en tablet is voor ons geen probleem.

GOEDKOPE COMPUTER REPARATIE

Voor alle computer reparaties kunt u terecht bij Select Computers, vaak kunnen we het dezelfde dag nog oplossen. Wij bieden snelle service voor een scherpe prijs, ook gewoon bij u thuis en zelfs op afstand. Als u bij ons langs komt is de diagnose gratis en vrijblijvend.

Wij hanteren een No cure, No pay beleid. Als wij het probleem niet kunnen oplossen betaalt u niets!


SSD UPGRADE

VANAF € 109,95


 Computer minimaal 5x sneller
 Extreem schokbestendig
 Extreem stil
 Verlengt de accu duur
 5 tot 20x sneller opstarten


Wij repareren alle merken computers en pc's.


Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren van laptops en computers en zeer veel andere apparaten. Deze reparaties variëren van het vervangen van laptopschermen tot het redden van bestanden van kapotte harde schijven. Ook op software gebied zijn onze medewerkers in staat jou te helpen. Heeft jouw computer een virus? Wij verwijderen het virus voor je.


Gratis onderzoek


Het laten uitvoeren van een specifieke reparatie gaat vaak in combinatie met een onderzoek. Wij stellen een diagnose en zorgen ervoor dat, wanneer je ja zegt tegen de prijsopgave, de problemen helemaal worden opgelost. Je weet altijd vooraf wat de kosten zijn en vanzelfsprekend ontvang je garantie op de reparatie.


Computer reparatie


Of het nu gaat om een desktop kast, gaming pc of een all-in-one pc, de computer experts van Select Computers hebben door de jaren heen duizenden pc’s gerepareerd.


Veel voorkomende computerreparaties:

Vervangen van harde schijf, voeding, werkgeheugen, videokaart, processor of moederbord;

Intern reinigen van uw desktop pc / gaming pc bij vervuiling of oververhitting;

Verwijderen van virussen of een schone installatie van het Windows besturingssysteem;


Dataherstel van defecte harde schijven;
Upgrades van uw pc, zoals een snellere SSD harddisk, meer RAM werkgeheugen of een zwaardere videokaart.


Is de reparatie van uw pc niet meer zinvol of wilt u iets nieuws? Onze specialisten bouwen op maat gemaakte desktop pc’s, we informeren u graag over de mogelijkheden op basis van uw wensen en budget.


Laptop reparatie.


De laptopmonteurs van Select Computers hebben door de jaren heen al tienduizenden laptops hersteld, ongeacht het merk of model. Of het nou gaming laptops, zakenlaptops of laptops voor thuisgebruik betreft, we hebben altijd een oplossing.


Veel voorkomende laptop reparaties:

Vervangen van beeldscherm, toetsenbord, accu of adapter;


Intern reinigen van uw laptop bij vervuiling, vochtschade of oververhitting;


Verwijderen van virussen of schoon installeren van Windows of macOS;


Dataherstel van defecte harde schijven;
Herstel van valschade en stootschade, inclusief prijsopgaaf voor de verzekering.


Assemblage.


Een nieuwe SSD-schijf, werkgeheugen of videokaart inbouwen? Laat onze experts dit voor je uitvoeren. Hiermee zorg je ervoor dat het onderdeel vakkundig wordt ingebouwd en getest voordat het apparaat weer met jou mee naar huis gaat. Wij kunnen ieder onderdeel inbouwen, ook als je dit niet bij ons hebt aangeschaft.Installatie van het besturingssysteem


In sommige gevallen is het verstandig of zelfs noodzakelijk om het besturingssysteem opnieuw op jouw computer of laptop te installeren. Onze medewerkers installeren het besturingssysteem voor jou en uiteraard ook alle updates. Mocht je ook jouw bestanden weer teruggezet willen hebben, jouw e-mail ingesteld en eventueel software geïnstalleerd, dan kun je kiezen uit de volgende pakketten:

 Windows / Mac OSx installatie basis
 Windows / Mac OSx installatie medium
 Windows / Mac OSx installatie uitgebreid
 Windows / Mac OSx installatie compleet

Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze in jouw situatie. Neem hiervoor contact met ons op.


Hardware en software upgrades.


Wilt u de prestaties van uw computer verbeteren zonder te investeren in een gloednieuwe computer? Select Computers kan uw huidige systeem verbeteren. Of het nu gaat om een ​​snellere harde schijf, meer geheugen of een upgrade naar een nieuwer besturingssysteem, we zullen uw huidige systeem controleren en ons richten op de gebieden die de prestatieverbeteringen voor uw computer maximaliseren. Microsoft heeft het goed gedaan met Windows 10 en als je nog steeds XP of (de hemel verhoede) Vista gebruikt, is het zowel veilig als slim om te upgraden naar Windows 10 Select Computers zal uw laptop of desktopsysteem upgraden zonder uw persoonlijke bestanden op te offeren. Daarnaast installeren we ook versies van uw favoriete programma's die compatibel zijn met uw nieuwe besturingssysteem. Wij zorgen voor alles.


Ook het assembleren van losse onderdelen tot een complete pc of zelfs game pc behoort tot de mogelijkheden. Je bent er van verzekerd dat jouw nieuwe pc door een specialist wordt gebouwd, waarbij er uitgebreid rekening wordt gehouden met de koelprestaties, luchtcirculatie en natuurlijk het kabelmanagement. Een fantastisch werkende pc, gebouwd met de beste prestaties in het achterhoofd. Ook in dit geval geldt dat mocht je ergens anders componenten hebben gekocht, je deze ook gewoon door ons kunt laten assembleren.


Apple iMac en Macbook reparatie.


Net als bij andere laptops kan bij uw MacBook of iMac door een ongeluk het scherm breken. Andere bekende problemen zijn een defecte harde schijf of een MacBook die uitvalt door oververhitting. Als uw MacBook of iMac traag wordt, kan het tijd worden om de software op te schonen of opnieuw te installeren.

U kunt ook uw Mac sneller maken met een upgrade, bijvoorbeeld met meer geheugen of een snellere (SSD) harddisk. Zelfs oudere modellen Macs kunnen daardoor vele malen sneller worden.

Veel voorkomende Apple-systeem reparaties:
Vervangen van schermen, toetsenborden, trackpads ventilatoren en accu’s;

Opnieuw installeren van het macOS besturingssysteem na een crash;

Sneller maken van oude Macs, door het plaatsen van een snelle SSD harddisk of meer RAM werkgeheugen;

Reparaties op het moederbord, in ons gespecialiseerde reparatiecentrum;

Verhelpen van vochtschade en valschade, met prijsopgaaf voor de verzekering.

Wil je meer informatie over een reparatie of upgrade? 

Bel 0521-857 222 of vraag het via de onze live-chat,

Bezoekt u liever speciaalzaak of verstuurd u liever een email?

Bekijk dan deze contactpagina voor onze contactgegevens.


Copyright © Select Computers