Computer Hulp op afstand

Heb je problemen met je computer die snel verholpen moeten worden? Heb je een korte vraag over bijvoorbeeld het instellen van je e-mail? Of heb je een probleem waar je even niet uitkomt?

'' Daar hebben wij de ideale oplossing voor Hulp op Afstand ''


Hoe werkt het?

Bij 'Hulp op Afstand' logt één van onze specialisten op afstand in op je computer. Uiteraard nadat je hier specifiek toestemming voor hebt gegeven. Hierbij gebruiken wij het programma TeamViewer.
Wanneer het programma op uw pc is geïnstalleerd en gaat worden gebruikt krijgt u een code te zien, deze code geeft u ons telefonisch aan ons door zodat wij verbinding kunnen maken met uw computer.
Tijdens de sessie kun je met de medewerkers meekijken en zie je precies hoe de specialist de problemen op je computer oplost.
Aan het einde van de sessie logt de medewerker weer uit en kan de computer niet meer op afstand bestuurd en/of bekeken worden.
Om je via Hulp op Afstand te helpen, heb je dus alleen een goed werkende internetverbinding nodig.Telefonisch in contact

Voordat de Specialist alle vragen en problemen op afstand oplost, neemt onze specialist eerst telefonisch contact met je op. De specialist helpt je met het opstarten van de TeamViewer sessie. Tijdens de gehele sessie blijft de specialist met je aan de telefoon.


Wat is het programma?

TeamViewer is het programma dat wij gebruiken om je computer op afstand over te kunnen nemen.
Tijdens de beveiligde verbinding kun je precies zien wat de specialist op je computer doet. Op deze manier kunnen wij je zeer snel en efficiënt ondersteunen bij het oplossen van problemen en vragen. Het is net alsof de specialist bij je thuis is.
Aan het eind van de afspraak wordt de verbinding met TeamViewer op beide computers verbroken en kan onze specialist niet meer meekijken.
TeamViewer is uitgerust met een aantal belangrijke veiligheidsfuncties, waardoor het programma zonder risico gebruikt kan worden.


Wat zijn de tarieven?

Bij Hulp op Afstand betaal je per minuut. Hieraan zit geen minimum duur van de afspraak. Dus is het probleem in 5 minuten opgelost. Dan betaal je slechts voor deze 5 minuten.
Net als bij ons Hulp aan Huis rekenen we ook bij Hulp op Afstand een vast starttarief. Dit tarief hanteren wij voor de voorbereidingstijd van de afspraak.


Starttarief €4,50 
Per minuut vanaf €0,80
Optioneel: Het abonnement €13,50 per jaar
*Zonder abonnement €0,90 per minuut.


Wilt u meer informatie over hulp op afstand? 

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Copyright © Select Computers