Over ons

Gezicht achter Select Computers
’’Annelynn Kooistra’’
 


Op zoek naar een goedkope laptop mét goed advies en uitleg? Dan ben je bij Willem Hendriks van Select Computers aan het goede adres. Hij verkoopt en repareert computers in zijn zaak aan het Diezerplein. “Ik durf wel te zeggen dat ik één van de goedkoopste in Zwolle ben.”


Achter Willem in de kast liggen meerdere laptops te wachten op reparatie. “Het is nog nooit voorgekomen dat ik iets niet kon repareren,” vertelt de ondernemer. Het scherm vervangen, een grote schoonmaak van het koelingssysteem of een nieuw werkgeheugen, geen probleem voor Willem. Binnen twee werkdagen kan het apparaat weer worden opgehaald. 


Nu heeft hij een reparatieruimte achter de toonbank, maar een jaar geleden moest hij het nog doen met een ruimte van een paar vierkante meter. “Ik had een plek in de voormalige winkel mijnTafel met een paar computers in de verkoop en overal om mij heen laptops die gerepareerd moesten worden. Gelukkig is dat nu anders.”
 
Met de eigen zaak is zijn grootste droom uitgekomen. “Vooral het persoonlijke contact en klanten echt kunnen helpen, maken mij een blij en gezegend mens.” Willems kracht ligt in zijn eerlijkheid en openheid naar de klanten. Verkooppraatjes, daar betrap je hem niet snel op. “Ik denk niet gelijk aan geld. Als een reparatie meer kost dan de vaak oudere laptop waard is, zeg ik dat eerlijk. Ook maak ik foto’s als ik een laptop uit elkaar haal, dan ziet de klant later precies wat ik gedaan heb.” 


Select Computers is er voor iedereen. “Ook voor mensen die niet zomaar 500 euro voor een nieuwe computer kunnen neerleggen. Ik ben hier in Zwolle één van de goedkoopste, qua verkoop en reparatie.” In de winkel staan ongeveer 80 procent nieuwe en 20 procent tweedehandse computers. In de webshop zijn er nog veel meer te vinden. Allemaal met minimaal twee jaar garantie.
 
Willem wil graag dat de klant zijn nieuwste aanschaf echt begrijpt. “Er zijn genoeg mensen onder ons die niet zo snel als anderen door Facebook scrollen of een e-mail opstellen. Ik neem uitgebreid de tijd om deze mensen wegwijs te maken in de digitale wereld.” Ook maakt Willem de computer startklaar door de benodigde programma’s alvast te downloaden. “Alleen thuis de laptop openklappen en de klant kan met vertrouwen aan de slag.”Select Computers

Diezerplein 4, 8021 CV Zwolle, Netherlands

Beoordelingen

5 van de 5

Goede service. En ik kreeg de mogelijkheid om onder het genot van een kop koffie mee te kijken hoe het probleem direct werd aangepakt.
Playstation laten reparen!! Netjes geholpen en een zeer Goede Snelle service toppers!! Ik zeg bedankt en een zoon die weer helemaal happy is!!
Mijn computer hier laten maken! Een super snelle service! Bedankt ben er super blij mee!
geweldige service ! Je komt er als klant . . en 't voelt als een vriend tent.tek
Ik ben naar deze winkel gegaan omdat ik een probleem had met mijn processorkoeler. Samen met het vriendelijke personeel hebben we gekeken naar wat de beste oplossing was omdat mijn budget niet zo groot was. Het was binnen 3 dagen al opgelost! Nu kan ik weer verder met het maken van videos! Bedankt!