Over

GEZICHT ACHTER SELECT COMPUTERS 

Op zoek naar een goedkope laptop mét goed advies en uitleg? Dan ben je bij Willem Hendriks van Select Computers aan het goede adres. Hij verkoopt en repareert computers in zijn zaak aan de Woldpromenade in Steenwijk “Ik durf wel te zeggen dat ik één van de goedkoopste uit de regio ben”

Achter Willem in de kast liggen meerdere laptops te wachten op reparatie. “Het is nog nooit voorgekomen dat ik iets niet kon repareren,” vertelt de ondernemer. Het scherm vervangen, een grote schoonmaak van het koelingssysteem of een nieuw werkgeheugen, geen probleem voor Willem. Binnen twee werkdagen kan het apparaat weer worden opgehaald.

Nu heeft hij een ruime reparatieruimte, maar een paar jaar geleden moest hij het nog doen met een ruimte van een paar vierkante meter. “Ik had een plek in de voormalige winkel mijnTafel in Zwolle met een paar computers in de verkoop en overal om mij heen laptops die gerepareerd moesten worden. Gelukkig is dat nu anders.”

Met de eigen zaak is zijn grootste droom uitgekomen. “Vooral het persoonlijke contact en klanten echt kunnen helpen, maken mij een blij en gezegend mens.” Willems kracht ligt in zijn eerlijkheid en openheid naar de klanten. Verkooppraatjes, daar betrap je hem niet snel op. “Ik denk niet gelijk aan geld. Als een reparatie meer kost dan de vaak oudere laptop waard is, zeg ik dat eerlijk. Ook maak ik foto’s als ik een laptop uit elkaar haal, dan ziet de klant later precies wat ik gedaan ''heb ''

Willem wil graag dat de klant zijn nieuwste aanschaf echt begrijpt. “Er zijn genoeg mensen onder ons die niet zo snel als anderen door Facebook scrollen of een e-mail opstellen. Ik neem uitgebreid de tijd om deze mensen wegwijs te maken in de digitale wereld.” Ook maakt Willem de computer startklaar door de benodigde programma’s alvast te downloaden. “Alleen thuis de laptop openklappen en de klant kan met vertrouwen aan de slag.

Select Computers is er voor iedereen. “Ook voor mensen die niet zomaar 500 euro voor een nieuwe computer kunnen neerleggen. Ik ben hier in de regio één van de goedkoopste, qua verkoop en reparatie. Ik neem uitgebreid de tijd om deze mensen wegwijs te maken in de digitale wereld.” Ook maakt Willem de computer startklaar door de benodigde programma’s alvast te downloaden. “Alleen thuis de laptop openklappen en de klant kan met vertrouwen aan de slag. 

N.B. Inmiddels zijn wij sinds april 2020 Gevestigd aan de Woldpromenade 24 in het bruisende hart van Steenwijk. Je bent van harte welkom!