Over ons

Gezicht achter Select Computers
’’Annelynn Kooistra’’
 


Op zoek naar een goedkope laptop mét goed advies en uitleg? Dan ben je bij Willem Hendriks van Select Computers aan het goede adres. Hij verkoopt en repareert computers in zijn zaak aan het Diezerplein. “Ik durf wel te zeggen dat ik één van de goedkoopste in Zwolle ben.”


Achter Willem in de kast liggen meerdere laptops te wachten op reparatie. “Het is nog nooit voorgekomen dat ik iets niet kon repareren,” vertelt de ondernemer. Het scherm vervangen, een grote schoonmaak van het koelingssysteem of een nieuw werkgeheugen, geen probleem voor Willem. Binnen twee werkdagen kan het apparaat weer worden opgehaald. 


Nu heeft hij een reparatieruimte achter de toonbank, maar een jaar geleden moest hij het nog doen met een ruimte van een paar vierkante meter. “Ik had een plek in de voormalige winkel mijnTafel met een paar computers in de verkoop en overal om mij heen laptops die gerepareerd moesten worden. Gelukkig is dat nu anders.”
 
Met de eigen zaak is zijn grootste droom uitgekomen. “Vooral het persoonlijke contact en klanten echt kunnen helpen, maken mij een blij en gezegend mens.” Willems kracht ligt in zijn eerlijkheid en openheid naar de klanten. Verkooppraatjes, daar betrap je hem niet snel op. “Ik denk niet gelijk aan geld. Als een reparatie meer kost dan de vaak oudere laptop waard is, zeg ik dat eerlijk. Ook maak ik foto’s als ik een laptop uit elkaar haal, dan ziet de klant later precies wat ik gedaan heb.” 


Select Computers is er voor iedereen. “Ook voor mensen die niet zomaar 500 euro voor een nieuwe computer kunnen neerleggen. Ik ben hier in Zwolle één van de goedkoopste, qua verkoop en reparatie.” In de winkel staan ongeveer 80 procent nieuwe en 20 procent tweedehandse computers. In de webshop zijn er nog veel meer te vinden. Allemaal met minimaal twee jaar garantie.
 
Willem wil graag dat de klant zijn nieuwste aanschaf echt begrijpt. “Er zijn genoeg mensen onder ons die niet zo snel als anderen door Facebook scrollen of een e-mail opstellen. Ik neem uitgebreid de tijd om deze mensen wegwijs te maken in de digitale wereld.” Ook maakt Willem de computer startklaar door de benodigde programma’s alvast te downloaden. “Alleen thuis de laptop openklappen en de klant kan met vertrouwen aan de slag.”Select Computers

Diezerplein 4, 8021 CV Zwolle, Netherlands

Beoordelingen

5 van de 5

select computers is eerlijk, snel in de service en denkt met de klant mee Hier staat een geheel nieuwe pc kast, omdat de oude kast net zoveel of misschien nog wel meer kosten om te update met een videokaart en het vermogen (dat hij nodig heeft voor de spelletjes)
Super service gehad van select computers! Ons internet lag eruit en bij ons op locatie is alles klaargemaakt! Super service voor een schappelijke prijs!
Uitstekende service. Mijn laptop had er een nieuwe toetsenbord nodig; en werd goed en snel door Select gemaakt. Eigenaar en medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Graag kom ik hier ook voor advies omtrent installatie van programma's en/of computer zelf.
Hele goede service, en niet duur!!
Zeer fijne service, ontzettend goed geholpen, hij zei dat het binnen een week gerepareerd en klaar was, wat bleek, binnen twee dagen was het klaar! Mijn hele laptop was van buiten en binnen ook nog eens kosteloos gereinigd. Ik ben hier erg over te spreken, ik ga hier vaker heen.