Computer APK

Jaarlijkse computer APK

Jaarlijkse controle van uw Laptop of Desktop computer


Voor je auto is een APK heel gewoon, maar waarom niet ook voor je computer? Door eventuele problemen tijdig op te sporen kan erger worden voorkomen. Laat daarom de hardware en software van computer door onze Select Computers Specialisten nakijken op cruciale onderdelen en ontvang alle resultaten in een overzichtelijk rapport. Hierin vind je heldere uitleg over de uitkomsten en een passend advies. Ook maken onze specialisten je computer schoon met behulp van hoogwaardige schoonmaakartikelen.


Uitgebreide scan naar virussen, spyware en malware

Veilig online bankieren, e-mailen of je social media updaten is vandaag de dag cruciaal. Om deze reden biedt de Computer APK ook een uitgebreide scan naar bedreigingen van buitenaf die mogelijk je computergegevens besmet kunnen hebben. De uitkomsten van deze scan ontvang je in een overzichtelijk rapport.


De voordelen:

✔ Grondige hardware controle van je computer inclusief een rapport met heldere uitleg

✔Controle op softwarematig vlak, het scannen naar virussen, spyware en malware. Inclusief een uitgeprint rapport met de uitkomsten

✔Algehele schoonmaak van je computer, inclusief het uitblazen van stof


Kom langs voor de Computer APK

De Computer APK van Select Computers biedt je een volledige en grondige controle van de hardware van je computer, ongeacht waar je deze hebt aangeschaft. Ook wordt je computer nagelopen op softwarematig vlak en gescand op virussen. Breng een bezoek aan de winkel en neem je computer mee. Onze specialisten helpen je graag.


Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over de Computer APK? Neem dan gerust contact met ons op via info@selectcomputers.nl of het telefoonnummer 0521-857 222 (gebruikelijke belkosten zijn van toepassing). We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur.