Apple reparatie

De Apple iMac, MacBook Pro en MacBook Air behoren tot de meest geavanceerde en degelijke computers die te koop zijn. Maar zelfs aan high-end Apple producten kunnen problemen ontstaan, zoals een gebroken beeldscherm, een vastgelopen iMac of een MacBook die oververhit raakt.

Heeft u een probleem met uw Mac? Dan zoekt u een betrouwbare Apple specialist die u snel weer op weg helpt!

Onze specialisten repareren dagelijks alle denkbare typen Macs, snel en professioneel. Heeft u dus hulp nodig, laat uw Mac dan nakijken door Select Computers.

Select Computers voert reparaties uit, biedt service en support voor alle Apple modellen. Ook kunnen we uw Mac sneller maken met verschillende upgrades. Weet u welke reparatie u nodig heeft en wilt u meer informatie over de kosten? Bezoek dan onze shop of neem contact met ons op.

De meest voorkomende modellen en Apple reparaties worden hieronder verder toegelicht.


MACBOOK REPARATIE EN UPGRADE

Net als bij andere laptops kan bij uw MacBook door een ongeluk het scherm breken. Andere bekende problemen zijn een defecte harde schijf of een MacBook die uitvalt door oververhitting. Als uw MacBook traag wordt, kan het tijd worden om de software op te schonen of opnieuw te installeren.

U kunt ook uw MacBook sneller maken met een upgrade, bijvoorbeeld met meer geheugen of een snellere (SSD) harddisk. Zelfs oudere modellen MacBooks kunnen daardoor vele malen sneller worden.


IMAC REPARATIE EN UPGRADE

Hoewel het bij iMacs minder vaak aan de orde is dan bij MacBooks, kan ook van uw iMac het scherm breken. Vaak betreft het dan de glasplaat, die het daadwerkelijke beeldscherm afdekt. Het kan ook zijn dat uw iMac niet meer opstart of steeds trager wordt. Soms komt dit door problemen met de software, in andere gevallen is een van de onderdelen (hardware) aan vervanging toe.

Ook kunt u uw iMac sneller maken, door deze van een upgrade te voorzien. Door bijvoorbeeld meer werkgeheugen of een snellere (SSD) harddisk te plaatsen, kan vrijwel elk model iMac weer een stuk sneller worden en nog jaren mee!


APPLE SERVICE BIJ SELECT COMPUTERS

Select Computers biedt alle soorten Apple reparatie mogelijkheden en service aan zakelijke en particuliere opdrachtgevers in heel Nederland.


MODELLEN APPLE COMPUTERS EN REPARATIES

De bekendste Apple computers zijn de MacBook laptop en de iMac pc. Daarnaast levert Apple andere modellen voor diverse gebruikers.

Hieronder vind u een overzicht met kenmerken van de varianten Apple apparaten

•             MacBook Air – zeer licht en compact, maar toch krachtig genoeg voor dagelijks gebruik.

•             MacBook Pro – deze serie bevat enkele van de meest krachtige en betrouwbare laptops op de markt.

•             Mac Mini – het compacte Apple pc’tje, dat op een losse monitor, toetsenbord en muis wordt aangesloten.

•             iMac – de bekende alles-in-een pc van Apple, waarbij beeldscherm en andere onderdelen zijn verwerkt in een stijlvol en krachtig apparaat.

•             Mac Pro – de meest krachtige Apple pc, die tot in het extreme kan worden uitgebreid voor maximale prestaties.


SOORTEN APPLE REPARATIE

Select Computers biedt Apple reparatie en support bij elk probleem en voor elk type Mac. 

•             iMac reparatie

•             MacBook reparatie

•             Mac Reparatie

•             Gratis diagnose/onderzoek


Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? 

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 10:00 uur en 17:30 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 13:00 uur via 0521 857 222.

Vraag een afspraak aan

Om een afspraak te maken met één van onze specialisten klik op de onderstaande button, of neem contact met ons op via email of per telefoon

Maak hier een afspraak in onze agenda


Bellen:  0521-857 222 
E-mailen: info@selectcomputers.nlOVER APPLE

Over het bedrijf uit Californië en haar excentrieke oprichter zijn al de nodige boeken geschreven, en gezien de indrukwekkende innovaties en financiële resultaten van de afgelopen jaren is dat niet verwonderlijk. Hoewel het naar wereldwijd marktaandeel gemeten maar net (of net niet) in de top-5 staat, is de herkenbaarheid van het Apple product hoger dan dat van alle andere computerfabrikanten.

Apple werd in 1976 opgericht door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne en heeft zich altijd willen onderscheiden van de concurrentie. Zo werden er weinig tot geen concessies gedaan aan de kwaliteit van de apparatuur en stond design en gebruiksvriendelijkheid voorop. Ook heeft men tegenstelling tot de concurrentie nooit gekozen voor het gebruikelijke Microsoft Windows besturingssysteem, maar heeft men het eigen OSX besturingssysteem ontwikkeld. Dit heeft geleid tot een groep fanatieke aanhangers van de Apple producten, die met de komst van de iPod, iPhone en iPad alleen maar verder is gegroeid.