Laptop reparaties

Ook tijdens de lockdown blijven onze werkplaats geopend wel verzoeken wij u rekening te houden met onze corona-maatregelen.
Our repairservice will remain opened during the lockdown. When visiting, we kindly request that you consider our corona policy.PROBLEEM MET UW LAPTOP? WIJ LOSSEN HET GRAAG VOOR U OP.
Select Computers voert reparaties uit, biedt service en support voor alle modellen Notebooks Laptops en Chromebooks. Ook kunnen we uw systeem sneller maken met verschillende upgrades. Onze specialisten repareren dagelijks alle denkbare typen Windows Laptops en Google Chromebooks, snel en professioneel. Heeft u dus hulp nodig, laat uw apparaat dan nakijken door Select Computers


LAPTOP REPARATIES
Werkt uw laptop niet meer naar behoren? Maak je geen zorgen! Onze gekwalificeerde, vriendelijke monteurs brengen hem weer tot leven. We onderzoeken en repareren de problemen van uw laptop, en dat tegen concurrerende uurtarieven.
We zijn snel, we zijn professioneel en we zijn handig. U kunt naar ons toe komen, anders komen wij naar u toe. Wij rekenen geen voorrijkosten. Bovendien werken we ‘s avonds en in het weekend (behalve op Zondag), dus u hoeft nooit te wachten indien u een dringende reparatie heeft.
Als u in de buurt van Select Computers bent, kunt u rustig binnenwandelen, en zullen we de meest voorkomende problemen ter plaatse bekijken. Ook we kunnen uw machine ophalen, repareren en retourneren naar uw uw huis of bedrijf. Bijna alle laptop reparaties worden ter plekke uitgevoerd. Voor alle andere reparaties bieden we een service van de volgende dag aan.

LAPTOP TOETSENBORD VERVANGEN
Kleverige of ontbrekende toetsen? Onze vervangende Select reparatie service  is het antwoord.
En met een vervangingswaarde voor het toetsenbord die aanzienlijk lager is dan dat je het toetsenbord door de fabrikant laat vervangen. Onze Select reparatie service wordt uitgevoerd door ervaren professionals en is geschikt voor zowel Mac- als Windows-machines.
Onze vervanging service voor het toetsenbord van een laptop is snel en gemakkelijk. We voeren geen toetsenbord herstel opdrachten uit.
Wij bekijken welk toetsenbord er nodig is, bestellen deze en vaak beschikt u de volgende dag al over een nieuw toetsenbord.

LAPTOP REPARATIE SCHERM REPARATIE
Onze reparatie service voor laptopschermen is snel. We kunnen vaak een gebarsten of kapot scherm op dezelfde dag vervangen. Onze vervanging voor een laptopscherm is goedkoper dan een nieuwe laptop kopen. U kunt naar onze winkel komen, of we komen naar u toe. We zullen uw laptop scherm ter plaatse bekijken of repareren, anders nemen we uw machine mee en bezorgen hem op een geschikt moment.
Alle laptopschermen die door ons worden geleverd, krijgen een jaar garantie. En omdat we lokaal bedrijf zijn en dagelijks schermen vervangen hoeft u niet dagen te wachten voordat we de onderdelen binnenkrijgen, vaak hebben we gewoon een nieuw scherm op voorraad.
Onze vervangingen voor het laptopscherm worden uitgevoerd door professionele, ervaren monteurs, die begrijpen dat een kapotte laptop een ramp kan zijn. Als je in paniek raakt over een laat project, gegevens kwijtraakt, of niets hebt om de kinderen mee te vermaken op een regenachtige dag: maak je geen zorgen, wij plaatsen een nieuw scherm en uw laptop werkt weer als vanouds.

STROOM AANSLUITING VERVANGEN
Hebt u geen stroom meer in uw accu en laad deze niet meer op? Geen probleem. Onze reparatie service voor een laptop-voedingsaansluiting zal u weer van stroom voorzien. Reparaties worden in eigen beheer uitgevoerd, dus u hoeft nooit te wachten totdat uw machine terugkomt van een externe leverancier. En we kunnen de oplossing vaak voltooien op dezelfde dag dat u ons de laptop brengt.
We repareren laptop stroomaansluitingen (power jack) voor zakelijke en thuisgebruikers. En onze monteurs kunnen zelfs bij u thuis of op kantoor komen om uw machine op te halen. U hoeft niets te doen behalve een belletje te doen.
Als het dringend is, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw machine dezelfde dag weer bij u is, klaar en gereed om uw project te voltooien.

LAPTOP INTERN REINIGEN SCHOONMAKEN
Houd uw laptop in goede conditie met onze schoonmaakservice voor laptops. We bieden een snelle, service voor alle merken en modellen. Onze schoonmaakprogramma’s voor laptopventilatoren zijn van vitaal belang voor de continuïteit van de computer. Als uw machine ouder is dan twee jaar en de fans nog nooit hebben schoongemaakt, is het waarschijnlijk nodig dit te laten doen.
Uw laptopventilator is verantwoordelijk voor het koelen van de vitale componenten die stevig in de behuizing zijn verpakt.
Het blaast de hete lucht, opgewekt door de werkende elementen van de computer, door de ventilatieopeningen, lucht is niet het enige dat door die ventilatieopeningen stroomt. Na verloop van tijd kunnen kleine deeltjes van stof en vuil, de machine in worden gezogen door de ventilator, hierdoor kan uw laptop oververhit raken en er kan zelfs brand veroorzaken. Als uw laptop erg warm word vooral niet wachten maar gelijk langskomen bij Select Computers.

LAPTOP VENTILATOR VERVANGEN
Koelventilator kapot? Onze laptop ventilator vervangende service is redelijk geprijsd en snel, vaak heeft uw laptop de volgende dag al een nieuwe ventilator.De koelventilator is een essentieel onderdeel van het warmteverwijderingssysteem van uw laptop. Het is verantwoordelijk voor het verwijderen van de hete lucht die wordt gegenereerd door de processor en andere onderdelen. In moderne laptopontwerpen wordt de lucht gewoonlijk uit warmtebronnen verwijderd met behulp van een ‘heat pipe’-systeem, dat de uitlaat aan de ventilator levert om door de koelopeningen te worden geblazen. Omdat alles in je laptop zo strak is verpakt, is een defecte ventilator een probleem.
Als je koelsysteem kapot gaat, kan een dure laptop in slechts een paar uur niet meer bruikbaar worden. voorkom blijvende schade aan uw laptop, als u merkt dat deze erg warm word of ratelt, neem dan snel contact op met ons.

EEN COMPLETE DIAGNOSE (gratis en vrijblijvend-
Als uw laptop stuk is zijn er vaak verschillende oorzaken denkbaar. Elk van deze oorzaken brengt weer een andere reparatie – en dus een andere kostenpost – met zich mee. Daarom is een goede diagnose essentieel.
De diagnose wordt u in de werkplaats van Select Computers uitgevoerd. We kijken de hardware en software voor u na en laten u weten wat de mogelijkheden voor reparatie zijn. Zo krijgt u vooraf inzicht over de mogelijkheden, kosten en reparatie duur Ook kunt u er van op aan dat de reparatie gelijk grondig wordt uitgevoerd en u niet blijft terugkomen. Zo is het voor duidelijk en weet u vooraf waar u aan toe bent.

UW LAPTOP DIRECT DOOR ONS LATEN REPAREREN?
Of u de laptop nou in de werkplaats wilt laten nakijken of laptop ondersteuning thuis of op kantoor wenst, Select Computers biedt overal in Nederland een oplossing.
Welke optie u ook kiest, met onze Privacy Code heeft u altijd de zekerheid dat uw gegevens en bestanden vertrouwelijk worden behandeld.