Laptop reparaties

LAPTOP REPARATIE

Is uw laptop kapot? Start hij niet meer op, wordt hij heet of traag? Laptops zijn kwetsbare apparaten waar gemakkelijk defecten in kunnen ontstaan. Sommige problemen worden veroorzaakt door de software, andere problemen ontstaan door defecte onderdelen, ofwel hardware.


Wat het probleem ook is, de computerspecialisten van Select Computers hebben altijd een oplossing. Zij repareren dagelijks alle soorten en merken laptops, dus ook uw laptop reparatie is bij ons meer dan welkom. U kunt hem brengen, versturen of laten ophalen vanuit heel Nederland. In omgeving Steenwijkerland komt de computerspecialist zelfs bij u langs!


Hebt u een Apple MacBook? Ook daarvoor hebben we een oplossing, lees meer over onze Apple reparaties.


DIRECT UW REPARATIE INBOEKEN


EEN COMPLETE DIAGNOSE Gratis diagnose

Als uw laptop stuk is zijn er vaak verschillende oorzaken denkbaar. Elk van deze oorzaken brengt weer een andere reparatie – en dus een andere kostenpost – met zich mee. Daarom is een goede diagnose essentieel.


De diagnose wordt u in de werkplaats van Select Computers uitgevoerd. We kijken de hardware en software voor u na en laten u weten wat de mogelijkheden voor reparatie zijn. Zo krijgt u vooraf inzicht over de mogelijkheden, kosten en reparatie duur Ook kunt u er van op aan dat de reparatie gelijk grondig wordt uitgevoerd en u niet blijft terugkomen. Zo is het voor duidelijk en weet u vooraf waar u aan toe bent.


TARIEVEN VOOR LAPTOP REPARATIE

Zie de pagina met laptop reparatie tarieven voor alle laptop reparaties en prijzen.


UW LAPTOP DIRECT DOOR ONS LATEN REPAREREN?

Of u de laptop nou in de werkplaats wilt laten nakijken of laptop ondersteuning thuis of op kantoor wenst, Select Computers biedt overal in Nederland een oplossing.

Welke optie u ook kiest, met onze Privacy Code heeft u altijd de zekerheid dat uw gegevens en bestanden vertrouwelijk worden behandeld.


LAPTOP LATEN REPAREREN

Als u ervoor kiest uw laptop te laten repareren, zijn er een aantal mogelijkheden:


Brengen - inleveren bij onze service balie

Reparatie op locatie -  Soms mogelijk

Haal en breng service - U hoeft de deur moet uit.


VERSCHILLENDE SOORTEN LAPTOP REPARATIE

Wilt u meer weten over welke soorten laptop reparatie wij uitvoeren of ervaart u een specifiek probleem? De onderstaande voorbeelden helpen u wellicht verder!


Laptop scherm reparatie

Laptop accu vervangen

Laptop maakt lawaai

Laptop wordt heet

Toetsenbord werkt niet