Keuzeadvies

Als ZZP-er, MKB-er of consument kun je gewoonweg niet alles weten. Bij het uitzoeken van een nieuw device of oplossing is het soms lastig om een keuze te maken, omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. Om je goed op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze heeft Select Computers een aantal aandachtspunten op een rijtje gezet.


Welk notebook past het best bij jou?


Ben je op zoek naar een nieuwe laptop of chromebook? Bekijk bij Select Computers het brede assortiment van laptops en notebooks en vind de laptop die past bij jouw gebruik. Het is goed om je bij de aanschaf van een laptop af te vragen welke processor krachtig genoeg is, hoe belangrijk een SSD is en welk formaat beeldscherm je nodig hebt. Of je nu foto’s of video’s bewerkt, films kijkt, verslagen maakt of zware games speelt, wij helpen je graag bij het maken van je keuze. Lees onze adviespagina’s en vind de beste laptop voor jou.

Het assortiment van Select Computers delen we op in verschillende categorieën:Normale notebooks
Google Chromebooks
Apple MacBooks

2 in 1 notebooks
Gaming notebooks
Zakelijke notebooksRandapparatuur

Ook voor al uw randapparatuur kunt u terecht bij Select Computers, in onze winkel vind u een ruim assortiment randapparatuur.
Printers, muizen, toetsenborden, headsets, beeldschermen noem het maar op wij hebben het vaak direct vanuit voorraad leverbaar.
 

Printers

Op het gebied van printers is er enorm veel keuze.  Inkjet printer, laser printer, all in one printer, multifunctionals. Wij begrijpen dat u soms door de vele mogelijkheden door de bomen het bos niet meer ziet. In onze webwinkel staan diverse modellen opgesteld en samen met één van onze adviseurs bekijkt u welke printer het beste bij uw wensen en gebruik aansluit. Print u veel, of maar incidenteel? Enkel zwart-wit of foto’s op fotopapier?  Er is altijd wel een printer die aansluit bij uw wensen.
 

Toetsenborden en muizen

Ook op het gebied van toetsenborden en muizen is er enorm veel mogelijk. Van eenvoudig tot superdeluxe gaming muizen en toetsenborden.  Maar natuurlijk ook speciale ergonomische muizen en ergonomische toetsenborden.

Ook voor toetsenborden met buitenlandse toetsenbord indelingen kunt u terecht bij Select Computers

Offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte bij Select Computers is zeer eenvoudig. U geeft aan naar welke producten u op zoek bent en voert enkele gegevens in. Ook is het mogelijk om een foto van het gewenste product te versturen.