Hulp op afstand

HULP OP AFSTAND 

Heb je problemen met je computer die snel verholpen moeten worden? Heb je een korte vraag over bijvoorbeeld het instellen van je e-mail? Of heb je een eenvoudig probleem waar je even niet uitkomt?


Daar hebben wij de ideale oplossing voor: Hulp op Afstand!


HOE WERKT HÉT

Bij ‘Hulp op Afstand’ logt één van onze IT-specialisten op afstand in op je computer. Uiteraard nadat je hier specifiek toestemming voor hebt gegeven. Hier gebruiken wij het programma TeamViewer voor.

Tijdens de sessie kun je met de medewerker meekijken en zie je precies hoe de specialist de problemen op je computer oplost. Aan het einde van de sessie logt de medewerker weer uit en kan de computer niet meer op afstand bestuurd en/of bekeken worden.

Om je via Hulp op Afstand te helpen, heb je dus alleen een goed werkende internetverbinding nodig.


TELEFONISCH CONTACT

Voordat de specialist alle vragen en problemen op afstand oplost, neemt de onze specialist eerst telefonisch contact met je op. De specialist helpt je met het opstarten van de TeamViewer sessie. Tijdens de gehele sessie blijft de specialist met je aan de telefoon.


TEAMVIEUWER SOFTWARE

TeamViewer is het programma dat wij gebruiken om je computer op afstand over te kunnen nemen.

Tijdens de beveiligde verbinding kun je precies zien wat de specialist op je computer doet. Op deze manier kunnen wij je zeer snel en efficiënt ondersteunen bij het oplossen van problemen en vragen. Het is net alsof de specialist bij je thuis is.

Aan het eind van de afspraak wordt de verbinding met TeamViewer op beide computers verbroken en kan de student niet meer meekijken

TeamViewer is uitgerust met een aantal belangrijke veiligheidsfuncties, waardoor het programma zonder risico gebruikt kan worden.


ONZE TARIEVEN

Bij Hulp op Afstand betaal je per minuut. Hieraan zit geen minimum duur van de afspraak. Dus is het probleem in 5 minuten opgelost. Dan betaal je slechts voor deze 5 minuten.

Net als bij ons Hulp aan Huis rekenen we ook bij Hulp op Afstand een vast starttarief. Dit tarief hanteren wij voor de voorbereidingstijd van de afspraak.


PRIJZEN

Starttarief € 4,50

Per minuut vanaf € 0,80*

Optioneel: Het abonnement € 13,50 per jaar voor Hulp aan Huis én Hulp op Afstand


Je betaalt veilig en snel via iDeal of Tikkie.

*Zonder abonnement: € 0,90 per minuut


Kan op elk gewenst moment aangegaan worden. Voor afspraken die tijdens de actieve abonnementsperiode plaats vinden gelden de lagere tarieven.


Afspraak maken?

Hulp op Afstand gebruiken? Heb je een korte vraag over je e-mail, mappen en/of bestanden of ben je bang dat je een virus hebt? De afspraak is snel gemaakt en wij helpen je natuurlijk graag!

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 10:00 uur en 17:30 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 13:00 uur via 0521 857 222.

Om een afspraak te maken met één van onze specialisten klik op de onderstaande button, of neem contact met ons op via email of per telefoon